HOITOVOITEET,
-SALVAT JA LINIMENTIT

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!11 Yrtin hoitosalva, Frantsila

Ihoa uudistava ja rauhoittava yleissalva, lempinimeltä Frantsilan "ihmesalva”.
11 yrttiä antavat salvalle tehoaineensa, värinsä ja luonnollisen miedon tuoksunsa. Salvassa on yrttejä, joita kansanlääkintätaito ja yrttitutkimus on jo perinteisesti arvostanut.


Hinta: 13,50 eur/19 g
Hinta: 22,50 eur/55 gTiikerin voimasalva, Frantsila

Salvan syvälle tunkeutuva vaikutus sulattaa jännitykset ja kolotukset pois ja laittaa jähmettyneet energiat liikkeelle tuoden kehoon ja mieleen keveän ja virkeän olon. Käyttö: salvaa hierotaan lievitystä kaipaaville alueille, niiden lähiakupisteisiin ja akukanaville. Se lämmittää ja elvyttää verenkiertoa sekä poistaa kipua.

Aromaterapeuttiset eteeriset öljyt sekä luonnon piparminttuöljystä eristetty mentoli elvyttävät verenkiertoa, lievittävät kipua, auttavat aineenvaihduntajätteiden poistumista, hoitavat kulumia sekä auttavat mm. kylmästä johtuvissa vaivoissa kuten flunssassa.

Hinta: 21,50 eur/19 gOjan isännän muistolinimentti, Frantsila

Kipeiden lihasten ja nivelalueiden hoitoon.
Nestemäinen yrttivalmiste, tunnetun luhalahtelaisen kansanparantajan tehokas auttaja ulkoiseen käyttöön. Lievittää, ei tahraa.Hinta: 20,50 eur/100 mlPakkaspojan luonnon kylmägeeli, Frantsila

Tehokas ja luonnollinen kylmägeeli lihaskipuihin, -venähtymiin, -revähtämiin sekä lievittämään lihas- ja niveltulehduksia. Pakkaspojan Kylmägeeli auttaa poistamaan lihaksista maitohappoja, alentamaan turvotusta ja edistää lihasten palautumista. Pakkaspojan kylmägeeli on pakattu kätevään roll-on -tuubiin.

Hinta: 12,00 eur/75 mlPaluu etusivulle


design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.