SUIHKUGEELIT

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!

Pesupähkinää sisältävä suihkugeeli Bio Belle

Pesupähkinää on käytetty Intiassa satoja vuosia erinomaisena vartalonpuhdistusaineena. Pesupähkinä sisältää saponiineja, jotka saadaan pähkinämarjan kuoresta. Pesupähkinällä on erityislaatuinen puhdistava, hoitava ja bakteerien kasvua ehkäisevä vaikutus.

Kaikki uutteen valmistuksessa käytettävät pesupähkinät kerätään villinä kasvaneista pesupähkinäpuista. Ayurvedisen uutosmenetelmän ansioista pesupähkinää voidaan käyttää nestemäisessä muodossa.

Tuotteeseen on lisätty rosmariini-, peltokorte-, kamomilla- ja salviauutetta sekä vehnäproteiineja ja steviaa, joiden tehoaineet puhdistavat hellästi ja samalla hoitavat ihoa. Kevyt kermainen vaahto tuntuu iholla pehmeältä ja hellivältä.

Kolme tuoksuvaihtoehtoa: herkkä kukkaistuoksu, raikas sitruunaruoho tai tuoksuton.

Hinta: 9,50 eur/erittäin riittoisa 250 ml:n pulloSuihkugeeli, Lavera BodySPA
8 aistillista, luonnollista tuoksua:

 • Rose Garden
  Miedot kookoksen tensidit pesevät ihon hellävaraisesti. Ruusun ja myrtin kasviuutteet rauhoittavat ja tekevät ihosta pehmeän. Hempeä villiruusun tuoksu hemmottelee aisteja. NaTrue- sertifioitu, vegaani.

 • Honey Moments
  Luomumantelimainota sisältävä, ihanasti hunajalta tuoksuva suihkugeeli tekee ihosta ihanan pehmeän ja kosteutetun. Miedot kookoksen tensidit pesevät ihon hellävaraisesti. Hellävarainen suihkugeeli sopii päivittäiseen käyttöön. NaTrue- sertifioitu.

 • Coconut Dream
  Miedot kookoksen tensidit pesevät ihon hellävaraisesti. Vaniljaa, kookospähkinää ja kaakaopuuta sisältävä suihkugeeli tekee ihosta pehmeän ja sileän. Iholle jää miellyttävä kookoksen ja vaniljan tuoksu. NaTrue- sertifioitu, vegaani. • Orange Feeling
  Miedot kookoksen tensidit pesevät ihon hellävaraisesti. Luomutyrniuutetta ja aromaattista luomuappelsiinin tuoksua sisältävä suihkugeeli kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Pirteä appelsiinin tuoksu virkistää aisteja. NaTrue- sertifioitu, vegaani.

 • Lavender Secrets
  Miedot kookoksen tensidit pesevät ihon hellävaraisesti. Aloe Veraa sisältävä suihkugeeli sopii herkälle ja kuivalle iholle. Laventelin ihana tuoksu rauhoittaa. NaTrue- sertifioitu, vegaani.

 • Lime Sensation
  Miedot kookoksen tensidit pesevät ihon hellävaraisesti. Inkivääriruohon ja kasviglyseriinin uutteet estävät ihoa kuivumasta. Tuore rohtorautayrtin ja sitruunan tuoksu jättävät virkistävän tunteen iholle. NaTrue- sertifioitu, vegaani. • Macadamia
  Tehokkaasti ihoa kosteuttava täyteläinen suihkusaippua. Puhdistaa ihon hellävaraisesti jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi. Makadamiapähkinän tuoksu hemmottelee aisteja. NaTrue-sertifioitu, vegaani.

 • Cranberry & Argan
  Aikuiselle, kuivalle iholle.
  Suihkusaippua hoitaa kuivaa ja vaativaa ihoa argan öljyllä sekä karpalouutteella. Täyteläinen ja kermainen koostumus suojaa ihoa kuivumiselta jo suihkun aikana ja tekee ihosta pehmeän ja sileän. Ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. NaTrue-sertifioitu, vegaani.


  Hinta: 10,00 eur/150 ml  Kylpy-/suihkuvoide, Lavera BodySPA
  Yhdistä ainutlaatuinen suihkuelämys ja vartalovoiteen pehmeä hoitavuus.
  Nauti unohtumattomista hetkistä, joiden tuloksena saat sileän ja samettimaisen ihon.

 • Rose Garden
  Tämä suihku-/kylpyvoide hyväilee ihoasi ruusun tuoksulla. Kookosöljyn miedot tensidit ja sokeripohja yhdessä soijan, mantelin, takiaisen ja jojoban luomuöljyjen sekä auringonkukkaöljyn ja E-vitamiinin kanssa puhdistavat ihosi hellävaraisesti. Kermamainen vaahto jättää ihosi sametinpehmeäksi.
  BDIH-sertifioitu


 • Orange Feeling
  Tämä suihku-/kylpyvoide hemmottelee ihoasi hellien. Kookosöljyn miedot tensidit ja sokeripohja yhdessä soijan, mantelin, takiaisen ja jojoban luomuöljyjen sekä auringonkukkaöljyn ja E-vitamiinin kanssa puhdistavat ihosi hellävaraisesti. Kermamainen vaahto jättää ihosi sametinpehmeäksi.
  BDIH-sertifioitu


  Hinta: 13,50 eur/150 ml  Suihkushampoo miehille - 2 in 1, Lavera

 • MenCare

  Miedot sokeri- ja kookostensidit puhdistavat ihon ja hiukset tehokkaasti. Bambua ja guaranaa sisältävä koostumus virkistää. Sopii herkälle iholle ja päivittäiseen käyttöön. NaTrue-sertifioitu, vegaani.

  Hinta: 10,00 eur/150 ml  Suihkushampoo - 2 in 1, Lavera BasisSensitiv

  2 in 1 Hair & Body Wash –suihkushampoo puhdistaa hellävaroen ihon ja hiukset. Sen merileväuutetta ja kasvikeratiinia sisältävä koostumus hoitaa ihoa ja hiuksia, jopa usein käytettynä, ja suojaa kuivumiselta. NaTrue-sertifioitu, vegaani.

  Hinta: 9,50 eur/200 ml  Neutral suihkushampoo, Lavera Neutral

  Puhdistaa ja hoitaa erityisesti kuivaa ja allergioihin taipuvaista ihoa ja hiuspohjaa. Miedot, pesevät ainesosat puhdistavat ihon ja hiukset perusteellisesti. Luonnollinen betaiini tekee hiuksista pehmeät ja luonnollisen kiiltävät. NaTrue-sertifioitu, vegaani.

  Hinta: 13,50 eur/200 ml  Suihkushampoo lapsille, Lavera Baby Neutral

  Hellävarainen pesuneste iholle ja hiuksille. Aloe Veraa ja helokkiöljyä sisältävä pesuneste kosteuttaa ja viilentää ihoa ja hiuspohjaa. Pesuneste on suunniteltu vauvojen ja lasten päivittäiseen ihon ja hiusten hoitoon. Sopii erityisesti vauvojen kylvettämiseen. Ei kirvele silmiä. NaTrue-sertifioitu, vegaani.

  Hinta: 9,50 eur/200 ml
  Paluu etusivulle

  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.