KYLPYÖLJYT JA
-SUOLAT


     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!

Kylpyöljy, Lavera
4 aistillista, luonnollista tuoksua:

 • Rose Garden
  Villiruusua sisältävä hoitava kylpyöljy jättää ihosi kauniin pehmeäksi. Luomuviljellyt villiruusu, jojoba ja manteliöljy tarjoavat kuivalle ja herkällekin iholle tehokasta ravitsevuutta ja hoitoa. Ruusun tuoksu antaa miellyttävän, hellän ja rauhoittavan tunteen.
  BDIH-sertifioitu, vegaani.


 • Lavender Secrets
  Laventelia ja aloe veraa sisältävä rentouttava kylpyöljy viilentää ja tasapainottaa. Aloe vera kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Laventelin tuoksu auttaa rentoumisessa ja unen saannissa.
  BDIH-sertifioitu, vegaani. • Honey Moments
  Maitoa ja hunajaa sisältävä kylpyöljy luo hellän ja hoitavan hyvänolon tunteen. Ravitsevat maidon ainesosat tekevät ihon pehmeäksi ja silkkiseksi.
  BDIH-sertifioitu.
 • Orange Feeling
  Appelsiinia ja tyrniä sisältävä eheyttävä kylpyöljy hoitaa ja piristää. Rauhoittava tyrni hoitaa tehokkaasti jopa erittäin herkkää, kuivaa ja vaikeaakin ihoa. Kypsien appelsiinien ihana tuoksu virkistää.
  BDIH-sertifioitu, vegaani.  Hinta: 15,50 eur/100 ml  Kylpyöljy, Lavera Baby & Kinder herkälle iholle

  Sisältää mantelin, vehnänalkion ja jojoban öljyjä. Puhdistaa ja suojaa herkkää ihoa. Kehäkukan ja aloe veran öljyuutteiden koostumus säilyttää ihon pehmeänä. Kasvilesitiini ja jojobaöljy kosteuttavat ihoa luonnollisesti.
  Vinkki: Tämä kylpyöljy on ihanteellinen myös kuivalle aikuisen iholle.
  BDIH-sertifioitu, vegaani.


  Hinta: 15,50 eur/200 ml  Kylpyöljy, Lavera Baby Neutral erittäin herkälle/allergiselle iholle

  Luontainen manteli- ja oliiviöljy tarjoavat herkkää puhdistusta ja muodostavat hienon, suojaavan kalvon iholle. Helokkiöljy antaa ärsyyntyneelle iholle tärkeitä rasvahappoja. E-vitamiini antaa jopa äärimmäisen kuivalle iholle pehmeän ja joustavan tunteen. Erityinen suojaava koostumus on kehitetty vähentämään allergisia reaktioita. Voide tarjoaa erityistä hoitoa lapsille ja vauvoille homeopaattisen hoidon aikana, koska se ei sisällä mitään sellaisia ainesosia, jotka voisivat häiritä terapian kulkua.
  Hoitovinkki: Skin Protection Oil Bath – kylpyöljy sopii myös kuivasta ihosta kärsiville aikuisille.
  BDIH-sertifioitu, vegaani.

  Hinta: 21,40 eur/200 ml
  Kylpysuola, Lavera
  6 aistillista, luonnollista tuoksua:

 • Rose Garden
  Ruusukukinnan ja “Flor de salin” tuoksuinen ylellinen kylpysuola hoitaa ja rentouttaa. Sheavoita, jojobaa ja E-vitaminiia sisältävä kylpysuola hoitaa tehokkaasti ihoa kylvyn aikana.
  BDIH-sertifioitu, vegaani. • Lavender Secrets
  Rauhoittava ja stressiä poistava merisuola sisältää laventelin kukinnan tuoksua ja “Flor de salia”, korkealaatuista merisuolaa. Kylpysuola rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Sheavoita, jojobaa ja E-vitaminiia sisältävä kylpysuola hoitaa tehokkaasti ihoa kylvyn aikana.
  BDIH-sertifioitu, vegaani. • Honey Moments
  Maitoa, hunajaa ja “Flor de salia” sisältävä kylpysuola jättää iholle pehmeän ja hoidetun tunteen. Sheavoita, jojobaa ja E-vitaminiia sisältävä kylpysuola hoitaa tehokkaasti ihoa kylvyn aikana.
  BDIH-sertifioitu. • Coconut Dream
  Aistikaassa ja lämmittävässä merikylpysuolassa on vaniljan tuoksua, sameetimaista kookospähkinää sekä korkealaatuista “Flor de salia” merisuolaa. Kylpysuola antaa iholle rauhoittavan ja lämmittävän tunnun. Sheavoita, jojobaa ja E-vitaminiia sisältävä kylpysuola hoitaa tehokkaasti ihoa kylvyn aikana.
  BDIH-sertifioitu, vegaani.


 • Lime Sensation
  Kylpysuola sisältää ihoa virkstävää rohtorautayrtin tuoksua, raikasta limettiä ja ja “Flor de salia” korkealaatuista merisuolaa. Kylpysuola elvyttää ja hoitaa ihoa. Sheavoita, jojobaa ja E-vitaminiia sisältävä kylpysuola hoitaa tehokkaasti ihoa kylvyn aikana.
  BDIH-sertifioitu, vegaani. • Orange Feeling
  Kypsien appelsiinien ja “Flor de salia” sisältävä elvyttävä merikylpysuola hoitaa ihoasi antaen sille hedelmäisen raikkaan tunteen. Sheavoita, jojobaa ja E-vitaminiia sisältävä kylpysuola hoitaa tehokkaasti ihoa kylvyn aikana.
  BDIH-sertifioitu, vegaani.  Hinta: 3,80 eur/80 g  Paluu etusivulle

  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.