PALASAIPPUAT

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!


Saippuakuppi ja saippua


Saippuakuppi kotimaista, käsintehtyä keramiikkaa (by Atta Uotila) + käsintehty PEP-saippua edulliseen yhteishintaan.

Saippuakupista kaksi vaihtoehtoa: ristikko tai haavanlehti. Vesi valuu pois, joten saippua ei likoa. Saippuakupeissa on useita värivaihtoehtoja, saippuavaihtoehdot löydät täältä ”Käsintehdyt PEPpe-saippuat”.
Pakattu läpinäkyvään lahjapakkaukseen.Hinta:

 • ristikko + saippua: 11,00 eur/kpl
 • haavanlehti + saippua: 11,00 eur/kpl  Aito afrikkalainen musta saippua (Alata saippua), Sankofa

  Musta saippua on Ghanassa käsityönä valmistettua saippuaa, joka tunnetaan antiseptisistä ominaisuuksistaan ja hellävaraisuudestaan. Saippua on hyväksi iholle, koska se sisältää paljon parantavia aineosia, kuten ravintoaineita ja luonnollisia vitamiineja. Mustaa saippuaa on käytetty Afrikassa vuosisatoja esim. vauvojen pesussa, aknen hoidossa ja sitä suositellaan mm. herkälle iholle.

  Musta saippua on 100% luonnontuote, jota valmistetaan kylmäpuristetusta kookosöljystä ja kaakaopavun kuoren tuhkasta. Saippuaan ei ole lisätty kemikaaleja, säilöntäaineita, väriaineita tai tuoksuja. Säilytä saippuapalaa kuivassa. Musta saippua imee itseensä kosteutta ja liian kosteassa säilytettynä se muuttuu pehmeäksi, jopa nestesaippuaksi.
  Hinta: 5,00/kpl  Käsintehdyt PEPpe-saippuat

 • Joulusaippua
  Aitoa kanelia ja ”Joulun ilo” –öljyjä (eteeriset luomuöljyt: mänty, mandariini, neilikka ja kaneli) sisältävä, glyseriinipohjainen saippua.
  Herkullisen mausteinen joulutuoksu! • Lux-kauneussaippua
  Luonnollisista kasvirasvoista perinteisin menetelmin valmistettu, ylellinen ja riittoisa saippua. Tuoksuna todella mieto manteli, vanilja ja kaakao.
  Sisältää: oliivi-, pähkinä- ja jojobaöljyä, karite- ja kaakaovoita, kookosrasvaa sekä mantelia, jauhettua vaniljaa ja kaakota.


 • Puolukkainen saippua
  Luonnollisista kasvirasvoista perinteisin menetelmin valmistettu saippua, joka myös kuorii ihoa kevysti. Tuoksuna sekoitus limeä ja omenaa.
  Sisältää: oliivi- , rapsi- ja jojobaöljyä, kasvirasvaa, karitevoita, punaista savea, limen eteeristä öljyä, omenatuoksuöljyä, kuivattuja puolukoita ja karpalojauhetta.


 • Raikas-saunasaippua
  Luonnollisista kasvirasvoista perinteisin menetelmin valmistettu saippua, joka soveltuu erityisesti saunakäyttöön. Tuoksuna sekoitus limeä ja piparminttua. Sopii myös miehille!
  Sisältää: oliivi- ja rypsiöljyä, kookos- ja kasvirasvaa, limen eteeristä öljyä, tuoretta piparminttua ja piparmintun kukkia.

 • Sitrus-saippua
  Glyseriinipohjainen, kosteuttava saippua yleiskäyttöön. Saippuan sisällä on koristeena kuivatettu sitrus-siivu. Tuoksuna raikasta appelsiinin ja greipin eteeristä öljyä. • Pirtsakka-yrttisaippua
  Luonnollisista kasvirasvoista perinteisin menetelmin valmistettu saippua yleiskäyttöön. Tuoksuna raikasta piparminttua. Sisältää: oliivi- , rapsi- ja jojobaöljyä, kasvirasvaa, luonnonyrttisekoitusta, hunajaa, omenatuoksuöljyä sekä piparmintun eteeristä öljyä.


 • Hunaja-saippua
  Glyseriinipohjainen, kosteuttava saippua yleiskäyttöön. Sisältää aitoa, hoitavaa hunajaa.
 • Kahvi-suklaa -saippua
  Sydämenmuotoinen, glyseriinipohjainen saippua, joka sisältää kahvinporoja ja aitoa tummaa suklaata. Kahvinporot saippuassa parantavat lymfakiertoa samalla kun suklaan hoitavat aineet vaikuttavat ihoa ravitsevasti ja kosteuttavasti. • Kahvi-hunaja -saippua
  Sydämenmuotoinen, glyseriinipohjainen saippua, joka sisältää kahvinporoja ja aitoa hunajaa. Kahvinporot saippuassa parantavat lymfakiertoa samalla kun hunaja aktivoi aineenvaihduntaa sekä puhdistaa ja ravitsee ihoa.
  Hinta: 4,00/kpl  Suolasaippuat

  Aitoa Himalajan suolaa. Käytetään kuten tavallista saippuaa, mutta tämä saippua ei vaahtoa. Puhdistaa ihon samalla kun suolan mineraalit ravitsevat ihoa ja ylläpitävät sen kosteustasapainoa. Sopii myös ihon kuorintaan.

  Käyttöohje: kastele saippua ja pyörittele sitä käsissäsi. Pese sen jälkeen ihoasi kädellä. Voit jättää suolan iholle vaikuttamaan esim. saunan ajaksi. Huuhtele. Voit tehdä kuorivaa pesua saippualla suoraan iholle.

 • sydämenmuotoinen, hinta: 6,50 eur/kpl


 • pyöreä, hinta: 5,50 eur/kpl

  Hoitoturve-saippua

  Laadukas, käsintehty turvesaippua, 120 g. Tuoksuna patsuli.

  Hinta: 7,00/kpl

  Paluu etusivulle

  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.