KÄSILLE

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!


Käsivoide, Lavera BodySPA

 • Rose Garden
  Käsivoiteen erityisen kevyt koostumus imeytyy erittäin helposti ja jättää kätesi silkinpehmeiksi ja hyvin hoidetuiksi. Sen ihana ruusun tuoksu herättelee aistejasi, niin halutessasi, yhä uudelleen koko päivän ajan.
  BDIH-sertifioitu.


 • Orange Feeling
  Käsivoiteen erityisen kevyt koostumus imeytyy erittäin helposti ja jättää kätesi silkinpehmeiksi ja hyvin hoidetuiksi. Sen pehmeä hedelmäinen tuoksu herättelee aistejasi, niin halutessasi, yhä uudelleen koko päivän ajan.
  BDIH-sertifioitu.  Hinta: 6,00 eur/75 ml
  Käsivoide, Lavera Basis Sensitive

  Manteliöljyä ja sheavoita sisältävä käsivoide on suunniteltu käsien herkälle iholle.
  Kehäkukkaa ja kamomillaesansseja sekä lesitiiniä sisältävä voide suojelee käsiä, jopa kovan rasituksen aikana.
  Käyttö: Käytä käsivoidetta päivittäin tarvittaessa hieroen sitä käsiin.
  Vinkki: Levitä voidetta käsiin runsaasti ja laita sen jälkeen puuvillahanskat käteen. Anna vaikuttaa yön yli, jolloin saat erittäin hoitavaan lopputuloksen.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani.  Hinta: 8,90 eur/125 ml
  Intensiivinen käsivoide, Lavera Neutral

  Helokkiöljy ja shoreavoi antavat käsien herkälle iholle samettisen pehmeän intensiivisen hoidon, jopa erityisen kovan rasituksen aikana. Parantava emulsio hoitaa äärimmäisen kuivaa ihoa ja suojaa kuivumista vastaan. Helokkiöljyn rasvahapot antavat iholle suojaa ihoa ärsyttäviä tekijöitä vastaan. Erityisen kosteuttava koostumus kehitettiin minimoimaan allergisia riskejä. Voidetta voidaan käyttää myös homeopaattisen hoidon aikana, koska se ei sisällä mitään sellaisia ainesosia, jotka voisivat häiritä hoitoa.
  pH 5,0-5,5 water in oil -emulsio.  Hinta: 13,10 eur/125 ml  11 yrtin käsivoide, Frantsila

  Luontoäidin 11 yrtin käsivoiteen resepti perustuu osaltaan jo yli 20 vuotta suurta arvostusta saaneeseen 11 yrtin "ihmesalvaan", jonka kotimaiset, luonnonmukaiset yrtti- ja kukkauutokset sekä luomukasviöljyt hoitavat ja ravitsevat ihoa antaen sille suojaavan tunteen. Kosteuttavat aineosat kuten aaloe ja kasviglyseriini sekä E-vitamiini lisäävät myös käsiesi luonnollista pehmeyttä ja kauneutta.


  Hinta: 14,90 eur/100 ml

  Paluu etusivulle

  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.