JALOILLE

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!


Jalkavoide, Lavera Basis Sensitiv

Tämä jalkavoide sisältää luomumacadamiaöljyä ja hoitosavea , joka hoitaa ja suojaa jalkojesi ihoa tehokkaasti. Savi imee itseensä hikeä näin ollen auttaen jalkoja pysymään kuivana.
NaTrue-sertifioitu.
Käyttö: Levitä hierovin ottein puhtaisiin jalkoihin.

Hinta: 7,70 eur/75 ml

Yrttijalkavoide, Frantsila

Luontoäidin jalkavoiteen raaka-aineet (85% luomua) hoitavat jalkoja ja ennaltaehkäisevät suonikohjuongelmia, virkistävät väsyneitä jalkoja, elvyttävät laskimoverenkiertoa ja tekevät jaloista raikkaat ja pehmeät.

Kylmäpuritettuihin luomuauringonkukka-, manteli- ja jojobaöljyihin on uutettu fytoterapeuttisia, Suomen kansanperinteen arvostettuja kasveja, jotka antavat jalkavoiteelle verenkiertoa ja lymfan kulkua edistävät, ihoa hoitavat vaikutuksensa. Luomuviljelty hevoskastanja on kansainvälisesti tunnettu laskimoverenkierron edesauttaja ja suonikohjujen hoitaja. E-vitamiini elvyttää ihokudosta.

Hinta: 15,40 eur/100 mlJalkasuihke, Frantsila

Luontoäidin jalkasuihke raikastaa ja virkistää jalkoja luonnollisella, tehokkaalla ja turvalisella tavalla. Jalkasuihkeen sisältämät aineosat ennaltaehkäisevät ja hoitava hajuhaittoja, virkistävät väsyneitä jalkoja sekä elvyttävät verenkiertoa ja tuhoavat mikrobeja, kuten hiivoja.

Hinta: 8,90 eur/100 ml
Paluu etusivulle

design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.