VARTALOLLE

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!


Vartalovoide, Lavera BodySPA
8 aistillista, luonnollista tuoksua:

 • Rose Garden
  Villiruusua sisältävä vartalovoide hoivaa hellästi ihoasi. Tunne lesitiinin ihoa pehmittävät vaikutukset ja rentoudu kevyessä ruusun tuoksussa.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani.

 • Lemon Fresh
  Herkälle iholle suunnattu, mantelipuun öljyä sisältävä erittäin pehmeä vartalovoide kosteuttaa ja virkistää vartaloasi. Sitrushedelmän öljyt elävöittävät ihoasi ja virkistävät koko vartaloasi. Koe tuulahdus Välimerestä kylpyhuoneessasi!
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani.


 • Honey Moments
  Vartalovoide suojaa ihoasi E-vitamiinin ja sheavoin avulla. Miellyttävä appelsiinin tuoksu antaa vartalollesi hoitavan kokemuksen.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio.

 • Coconut Dream
  Pehmeä kookospähkinän, kaakaopuun ja vaniljan uutteita sisältävä vartalovoide antaa ihollesi pehmeän ja hellän tunteen. Nauti lämpimän miellyttävistä vaniljan ja kookospähkinän tuoksuista kun rasvaat ihoasi.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani. • Orange Feeling
  E-vitamiinia ja tyrniä sisältävä hedelmäinen vartalovoide rauhoittaa ja suojaa ihoasi. Kietoudu appelsiinien tuoksuun ja vartalosi saa hedelmäisen tunteen.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani.

 • Lavender Secrets
  Manteliöljyä ja aloe veraa sisältävä vartalovoide hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Käyttäessäsi laventelin tuoksuista voidetta tunnet heti sen stressiä poistavan vaikutuksen.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani. • Lime Sensation
  Rohtorautayrtti, inkivääriruoho ja taikapähkinä hoitavat ja rauhoittavat ihoasi. Tärkeät rohtorautayrtin lehtien öljyt ja sitruunan kuoret antavat virkistävän kokemuksen. Ihana limen tuoksu.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani.

 • Apricot Summer
  Helposti imeytyvä vartalovoide hemmottelee ihoasi ja aistejasi aprikoosien ja mantelinkukkien hennon makealla tuoksulla sekä aprikoosin ja persikankivien luomuöljyillä. Luomumanteliöljy, luomukaritevoi sekä vitamiinit suojelevat ja ravitsevat ihoa ja jättävät sen ihanan pehmeäksi samalla, kun tuulahdus etelästä hyväilee aistejasi.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani.


  Hinta: 11,90 eur/150 ml  Itseruskettava voide, Lavera BodySPA

  Itseruskettava voide sävyttää ihoa luonnon raaka-aineilla. 100% kasveista johdetuista ainesosista valmistettua sokeripohjaista, itseruskettavaa voidetta voidaan suositella jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille. Tämä pehmeä ja helposti levittyvä voide sisältää jojoban öljyä. Voidetta voidaan käyttää sekä vartaloon että kasvoihin. Kasvien esanssit ja aloe vera geeli kosteuttavat ihoa jättäen sen samettisen pehmeäksi. E-vitamiini ja vihreän teen uute täydentävät voiteen ravitsevaa tehoa.


  Hinta: 21,30 eur/150 ml  Vartalovoide, Lavera Basis Sensitiv Moisturizing (kosteuttava)

  Kevyt, kosteuttava jojobaöljyä ja aloe veraa sisältävä voide tarjoaa iholle intensiivistä kosteuttavaa hoitoa. Ruusun, sitruunamelissan ja taikapähkinän esansseja sisältävä voide tukee ihon terveellistä toimintaa. Laveran erityinen kosteuttava, mantelin ytimen kasviöljyä, kookoksen ja jojobahedelmää sisältävä koostumus varmistaa pehmeän ja hoidetun tunteen iholle.
  Käyttö: Levitä kosteusvoidetta iholle ja hiero kevyesti.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani.
  Hinta: 13,10 eur/200 ml


  Vartalovoide, Lavera Basis Sensitiv Protection (suojaava)

  Korkealaatuinen, rikastuttava jojobaöljyn ja sheavoin koostumus tarjoaa iholle intensiivistä suojaa. Taikapähkinä ja punahattu-uutetta sekä mehiläisvahaa ja carotinöljyä sisältävä voide antaa luontaisen suojan ja hoidon iholle. Ihoa suojaava koostumus varmistetaan ihon uudistumiselle arvokkaiden ainesosien, kuten sheavoin ja lesitiinin avulla.
  Käyttö: Suositellaan käytettäväksi erityisesti intensiiviseen pehmeyttävään vartalohoitoon. BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani.
  Hinta: 14,80 eur/200 ml  Vartalovoide, Lavera Neutral Body Lotion herkälle iholle

  Voiteen sisältämä helokkiöljy suojelee ihoa kylvyn tai suihkun jälkeen. Jojoba-öljy yhdistyy ihon omiin rasvoihin estäen kosteudenpuutteesta johtuvaa ihonärsytystä. Voide soveltuu käytettäväksi myös homeopaattisen hoidon aikana, koska se ei sisällä mitään sellaisia ainesosia, jotka voisivat häiritä hoitoa.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani.


  Hinta: 21,30 eur/200 ml  Vartalovoide, Lavera Neutral Intensive Body Lotion, tehokosteuttaja herkälle iholle

  Shorea ja sheavoi antavat vartalon iholle samettisen pehmeää, intensiivistä hoitoa kylvyn ja suihkun jälkeen. Korkealaatuinen koostumus tarjoaa äärimmäisen tehon erittäin kuivan ihon hoitoon. Rasvahapot ja helokkiöljy antavat iholle suojaa ärsytystä vastaan. Voide soveltuu käytettäväksi myös homeopaattisen hoidon aikana, koska se ei sisällä mitään sellaisia ainesosia, jotka voisivat häiritä hoitoa.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani.

  Hinta: 22,90 eur/200 ml  Vartalovoide, Lavera Baby Neutral Body Lotion erittäin herkälle/allergiselle iholle

  Luonnollinen oliiviöljy ja helokkiöljy säilyttävät ihon luonnollisen tasapainon, estäen kosteuspuutosta rasvahappojen ja E-vitamiinin avulla. Voide tarjoaa intensiivistä hoitoa ja suojaa. Suojaava koostumus on kehitetty minimoimaan allergisia reaktioita. Voide antaa erityistä hoitoa lapsille ja vauvoille homeopaattisen hoidon aikana, koska se ei sisällä mitään sellaisia ainesosia, jotka voisivat häiritä terapian kulkua.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio, vegaani.

  Hinta: 18,00 eur/200 ml  Vartaloöljy, Lavera BodySPA
  6 aistillista, luonnollista tuoksua:

 • Rose Garden
  Villiruusun öljyä sisältävä, tehokkaasti hoitava vartaloöljy jättää ihosi uskomattoman pehmeäksi ja sileän tuntuiseksi. Oliivin-, jojoban- ja mantelilöljyt imeytyvät kauniisti ihoon.
  BDIH-sertifioitu, vegaani.

 • Honey Moments
  Maitoa ja hunajaa sisältävä vartaloöljy hoitaa ihoa antaen hyvänolon tunteen. Luomukasvien öljyt ja maidon esanssit jättävät ihon pehmeäksi. Vartaloöljyn tuoksu luo erityisen hyvänolon tunteen. Vartaloöljy tihkuu lämpöä ja appelsiinin ja hunajan viehättävää tuoksua, herättäen käyttäjässä lämpimiä, aurinkoisia mielikuvia.
  BDIH-sertifioitu.

 • Coconut Dream
  Vartaloöljyn rauhoittava koostumus sisältää kookoksen, jojoban ja mantelin öljyjä, jotka antavat iholle ihanan pehmeyden. Kypsän vaniljan ja samettisen kookoksen lämmittävät tuoksut antavat iholle lämmön, hyvänolon ja aistillisuuden tunteen.
  BDIH-sertifioitu, vegaani.

 • Orange Feeling
  Tyrnin, jojoban ja mantelin öljyjä sisältävä vartaloöljy ravitsee ihoa. Vartaloöljyn luontaisesti eheyttävät ominaisuudet tekevät sen erityisen sopivaksi kuivalle, herkälle ja vaikealle iholle. Vartaloöljy elvyttää aistejamme kokonaisvaltaisesti luoden rauhoittavan olotilan.
  BDIH-sertifioitu, vegaani.


 • Lavender Secrets
  Laventelin kukintoa ja aloe veraa sisältävä vartaloöljy rentouttaa. Vartalo, mieli ja sielu kokevat sisäisen rauhan ja harmonian tunteen. Kosteutta sitova aloe veran öljy jättää herkänkin ihon samettisen pehmeäksi. Suositellaan käytettäväksi erityisesti ennen nukkumaan menoa rentouttavien ominaisuuksiensa vuoksi. BDIH-sertifioitu, vegaani.

 • Lime Sensation
  Rohtorautayrttiä ja limettiä sisältävä vartaloöljy raikastuttaa ja virkistää ihoa ja aisteja kokonaisvaltaisesti. Vartaloöljyn koostumus sisältää ihania sitrusöljyjä. Tämä vartaloöljy auttaa myös raskausarpiin ja selluliittiin. Rohtorautayrtin ja limetin piristävä tuoksu virkistää, raikastaa ja nostaa mielialaa. BDIH-sertifioitu, vegaani.


  Hinta: 11,60 eur/50 ml  Ihoöljy, Lavera Baby&Kinder herkälle iholle

  Arvokkaat luomuöljyt mantelista ja kehäkukasta hoitavat herkkää ihoa jo hieronnan aikana, kun taas helokin ja aloe veran luomuöljyt rauhoittavat ja hellivät vauvaa luonnollisella tavalla.
  Hinta: 13,00 eur/200 ml  Ihoöljy, Lavera Baby Neutral erittäin herkälle iholle

  Luonnolliset jojoban ja mantelin öljyt puhdistavat hellästi vauvan takapuolen. Kasvirapsiöljy estää ärsytystä ja vauvaihottumaa. Helokkiöljy antaa allergiselle iholle luontaisia rasvahappoja (gamma linoleic acid), mitä iho ei pysty luontaisesti tuottamaan. E-vitamiini antaa lisäsuojaa ja hoivaavaa hoitoa. Vauvat ja lapset nauttivat ihokontaktista ja hellästä hieronnasta. Lavera Baby & Kinder Neutral tarjoaa herkälle iholle arvokkaita öljyjä.
  Ihoa suojeleva koostumus on kehitetty minimoimaan allergisia reaktioita. The Skin Protection Oil –öljy antaa erityistä hoitoa lapsille ja vauvoille homeopaattisen hoidon aikana, koska se ei sisällä mitään sellaisia ainesosia, jotka voisivat häiritä terapian kulkua.
  Hoitovinkki: The Skin Protection Oil –öljy soveltuu myös herkälle aikuisen iholle, esimerkiksi hierontaan.
  BDIH-sertifioitu, vegaani.

  Hinta: 18,00 eur/200 ml  Ihovoide, Lavera Baby&Kinder

  Mantelia sisältävä lavera Baby & Kinder –voide suojaa vauvasi herkkää ihoa kolmella tapaa:
  Suojaa iholle: Mantelin ja Jojoban luomuöljyt suojaavat herkkää kasvojen ihoa ja auttavat estämään ihon ärsytystä.
  Suojaa arkuutta vastaan: lavera Baby & Kinder –voide sisältää helokkiöljyä ja mehiläisvahaa. Ne auttavat rauhoittamaan vauvan herkkää ihoa, estävät arkuutta, vaippaihottumaa ja hiertymiä.
  Kosteuttaa: Ruusun, aloe veran ja kehäkukan tuoreet uutteet auttavat säilyttämään vauvan ihon luontaista kosteustasapainoa.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5 water in oil -emulsio.

  Hinta: 13,00 eur/75 ml  Vaippavoide, Lavera Baby Neutral

  Luonnollinen mehiläisvaha muodostaa suojaavan kalvon vaipan alle ja tarjoaa perusteellisen suojan. Sinkki ja hoivaava villarasva tarjoavat hellän ja luonnollisen suojan kosteutta vastaan. Tyrniöljy ja kasvit rauhoittavat ihoa ja torjuvat vaippaihottumaa. Ihastuttavat luomuöljyt säilyttävät herkkää vauvan ihon terveellistä tasapainoa. Erityinen suojaava kaava on kehitetty estämään allergisia reaktioita. Koska voide ei sisällä kukkien ja yrttien uutteita eikä öljyjä, soveltuu se hyvin käytettäväksi homeopaattisen hoidon aikana.
  Hoitovinkki: Myös ihottumista kärsivät aikuiset voivat saada apua tästä voiteesta. Voidetta voidaan levittää suoraan ihottumaan, esimerkiksi taivealueille.
  BDIH-sertifioitu, pH 5,0-5,5, oil in water -emulsio.

  Hinta: 13,00 eur/50 ml  Paluu etusivulle

  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.