DEODORANTIT

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!


Luonnon raikas deodorantti roll-on, Frantsila

Hellävarainen, raikas ja naisellisen tuoksuinen.
Luonnonmukaisen deodorantin teho perustuu suomalaisiin, ihoa hoitaviin ja rauhoittaviin luomuyrtteihin, desinfioiviin, bakteereja tuhoaviin ja luonnollisen raikkauden antaviin eteerisiin öljyihin sekä suomalaisiin suojaaviin kukkaterapeuttisiin uutoksiin. Raaka-aineet ovat peräisin kasveista.
Tuote ei sisällä antiperspirantteja, alumiinia, keinotekoisia hajusteita eikä säilöntäaineita. Vaikutus säilyy useita tunteja riippuen luonnollisesti henkilöstä, päivittäisestä hygieniasta ja fyysisestä rasitusmäärästä.

Hinta:11,90 eur/75 mlDeodorantti roll-on, Lavera Basis Sensitiv

Deodorantin mieto ja ihoa suojaava koostumus on ihanteellinen herkälle iholle. Aloe vera -geeli ja taikapähkinän uute antavat sinulle raikkaan tunteen koko päiväksi.
Käyttö: Käytä deodoranttia kainaloiden puhdistuksen jälkeen.
BDIH- sertifioitu, pH 4,0-4,5, vegaani.Hinta:11,60 eur/50 mlDeodorantti spray, Lavera Basis Sensitiv

Taikapähkinän ja salvian esanssit säätelevät haihtumista (transpiraatiota) ja estää epämiellyttäviä tuoksuja. Öljyjen tuoksut antavat mieluisan raikkaan tunteen ja tuoksun koko päiväksi.
Käyttö: Käytä deodoranttia kainaloiden puhdistuksen jälkeen.
BDIH- sertifioitu, pH 4,5-5,0, vegaani.Hinta:11,60 eur/50 mlDeodorantti, Lavera BodySPA
6 aistillista, luonnollista tuoksua:

 • Rose Garden, roll-on

  Ruusun tuoksuinen deodorantti jokapäiväiseen käyttöön. Mieto ja ihoa suojaava koostumus ilman alkoholia, herkälle iholle.
  Alumiiniton. BDIH-sertifioitu, pH 7,0- 7,5, vegaani. • Honey Moments, roll-on

  Hunajan tuoksuinen deodorantti jokapäiväiseen käyttöön. Mieto ja ihoa suojaava koostumus ilman alkoholia, herkälle iholle.
  Alumiiniton. BDIH -sertifioitu, pH 7,0- 7,5. • Orange Feeling, roll-on
  Hedelmäinen appelsiinien ja tyrnin tuoksuinen roll-on deodorantti jokapäiväiseen käyttöön. Mieto ja ihoa suojaava koostumus ilman alkoholia, herkälle iholle.
  Alumiiniton. BDIH-sertifioitu, pH 7,0- 7,5, vegaani.
 • Lime Sensation, roll-on
  Raikas limen ja rohtorautayrtin tuoksuinen roll-on deodorantti jokapäiväiseen käyttöön. Mieto ja ihoa suojaava koostumus ilman alkoholia, herkälle iholle.
  Alumiiniton. BDIH-sertifioitu, pH 7,0- 7,5, vegaani.
  Hinta: 13,00 eur/50 ml roll-on  Deodoranttikivi DeoCrystal, 100 % luonnontuote

  Mineraalisuoladeodorantti on ekologinen vaihtoehto keinotekoisesti valmistetuille tuotteille. Kemianteollisuuden valmistamat kosmeettisten tuotteiden raaka-aineet eivät myöskään sovi kaikille ihotyypeille. Herkistyy, kutisee, ärsyyntyy ja mikään ei enää sovi.

  DeoCrystal on luonnollista alkuperää oleva deodorantti, jonka raaka-aineet ja koostumus on säilytetty täysin luonnonmukaisina. Tuoksuton, tehokas mineraalisuolakivi pitää raikkaana yli 24 tuntia kainalot, jalat ja tarvittaessa koko kehon. Sopiva myös heille, joiden iho ei siedä keinotekoisista kemikaaleista valmistettuja deodorantteja.

  Miten kristallikivi toimii?
  Hienhaju syntyy iholla vasta sitten, kun iholla olevat bakteerit alkavat hajottaa elimistöstä poistuvia kuona-aineita.
  Sivele deodoranttikiveä KOSTEALLE, PUHTAALLE IHOLLE pesun jälkeen. Mineraalikiven voi myös kostuttaa veteen ja sivellä kuivalle iholle. Käsittele koko ihoalue huolellisesti. DeoCrystalista irtoaa veden mukana täysin huomaamaton suolapinta ihollesi. Iholla vaikuttavat luonnon suolat ja niiden hapan pH-arvo estävät tehokkaasti hajubakteerien kasvun ja epämiellyttävää hienhajua ei synny. Ei muuta ihon pH –arvoa, eikä vähennä luonnollista eritystä. Tunnet olosi luonnollisen raikkaaksi ja varmaksi koko vuorokauden.

  Hinta: 12,00 eur/kpl  Kiveä pullossa: DeoCrystal Spray


  Pumppuspray –pullossa luonnon mineraalisuolan paloja. Lisää hanasta vettä, jolloin paloista liukenee mineraalisuoloja veteen ja käytössäsi on suihkedeo. Käyttövalmis veden lisäämisen jälkeen 30 sekunnissa. Kun nestemäärä pullossa vähenee lisätään puhdasta vettä niin kauan kun mineraalinpaloja on pullossa (voi täyttää vähintään 5 kertaa).
  Kätevä pitää mukana matkoilla ja harrastuksissa. Helppo sumuttaa koko keholle ja esim. kenkiin hienhajun estoon.
  Hinta: 12,50 eur/kpl  Täyttöpakkaus DeoCrystal Spraylle: 50 g luonnon mineraalisuolan paloja.


  Hinta: 6,90 eur/pussi

 • Paluu etusivulle

  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.