HAMPAILLE

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!


Himalaya suolahammastahna

Himalajansuola on ihanteellinen aine suuhygieniaan: siinä on kalkkia luonnollisessa muodossa, ja kiteiset suolakristallit poistavat hellästi plakkia. Lisäksi se on antibakteerinen, syljentuotantoa stimuloiva ja alkalisena mineraalina tehokas neutralisoimaan haitallisia happohyökkäyksiä.

Saksalainen, patentoitu ja biosertifioitu hammastahna ei sisällä fluoria eikä synteettisiä aromi-, säilöntä- ja väriaineita. pH 7,5.

Kaksi vaihtoehtoa:

 • minttu-eukalyptus-kamomilla
 • salvia-rosmariini-teepuu

  Hinta: 7,00 eur/75 ml


  Yrttinen fluorihammastahna, Frantsila

  Kotimaiset luonnonmukaisesti viljellyt yrtit, propolis sekä kukkauutteet hoitavat ja desinfioivat suuta ja ikeniä. Aidot aromaterapeuttiset 100% eteeriset öljyt antavat raikkaan, hyvän maun. Fluori ja yli 20% ksylitolia estävät tehokkaasti reikiintymistä ja merisuola sekä sooda estävät plakin syntymistä. Raaka-aineet täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit.

  Hinta: 6,40 eur/75 ml  Luonnon hammastahna, Frantsila

  Kotimaiset, luonnonmukaisesti viljellyt yrtit ja kukkauutteet hoitavat suuta ja ikeniä.
  Aidot aromaterapeuttiset 100 % eteeriset öljyt antavat raikkaan, hyvän maun.
  20 % ksylitolia estää tehokkaasti reikiintymistä ja merisuola sekä sooda estävät plakin syntymistä.

  Hinta: 6,40 eur/75 ml


  Hammastahna, Lavera

 • Basis Sensitiv
  Basis sensitiv toothpaste – hammastahna sisältää auringonhatun ja propoliksen uutetta, jotka auttavat säilyttämään hampaitemme terveyden. Kalsium karbonaatti ja silicic happo varmistavat plakin perusteellisen poiston. Hampaiden säännöllinen harjaaminen poistaa bakteeripitoista plakkia, mikä on pääsyy kariekselle, reikiintymiselle ja hammaskivelle. Merisuolan ja mineraalien, arnikin, mirhamin sekä siankärsämön avulla hammastahna varmistaa terveellisen bakteerikasvuston suuhun. Ph arvo neutralisoi hampaille ja kiilteelle vahingollisia happoja.
  NaTrue-sertifioitu.

  Hinta: 3,90 eur/75 ml


 • Basis Sensitiv Mint
  Tämä hammastahna tarjoaa samassa tuotteessa suojaa hammasmätää vastaan, luonnollisen valkoiset hampaat ja mintun raikkaan hengityksen. Merisuolaa sisältävä erikoisresepti puhdistaa hampaat intensiivisesti, mutta hellästi. Tehokas natrium fluoridi aktivoi suojan sekunneissa ja tarjoaa näin monipuolisen suojan hammasmätää vastaan. Auringonhatun ja arnikin uutteet suojelevat ikeniä ja suuta.
  Minttu-hammastahna säännöllisesti käytettynä auttaa palauttamaan hampaiden luonnollisen vaaleuden. Biologinen hampaita valkaiseva mikrokokoisia ainesosia sisältävä koostumus poistaa tahroja hellästi ja auttaa saavuttamaan näkyvän parannuksen. Mintun virkistävät aromit antavat ekstra raikkaan maun ja mintun raikkaan hengityksen.
  NaTrue-sertifioitu.

  Hinta: 4,90 eur/75 ml  Hammasgeeli, Lavera

 • Basis Sensitiv Kid's - lasten hammasgeeli mansikka-vadelma
  Luonnollisen silicic-hapon puhdistavat ainesosat poistavat plakkia tehokkaasti. Ei sisällä surfaktantteja (vaahtoavia tekijöitä) eikä fluorideja, koska lapset usein nielevät osan hammastahnasta. Sitruunamelissan ja kehäkukan esanssit säilyttävät suun biologisen tasapainon. Luontaiset mansikan ja vadelman maut ovat makuja, joita lapset rakastavat.


  Hinta: 4,90 eur/75 ml


 • Neutral
  Hoitaa hampaita ja ikeniä. Luontaiset puhdistavat aineet ja merisuola varmistavat plakin hellän poiston.
  Sopii erityisesti:
 • herkille hampaille ja ikenille
 • fosfaatti ja fluori -allergikoille
 • homeopaattisen hoidon aikana

  Hinta: 7,30 eur/75 ml

  Paluu etusivulle

  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.