KOSTEUS- YM
KASVOVOITEET

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!


Aito afrikkalainen sheavoi (karitevoi), Sankofa

Sheavoi on 100% luonnontuote, jota saadaan Länsi-Afrikassa kasvavan voipuun pähkinöistä. Sheavoin sanotaan olevan ihon paras ystävä, koska se sisältää luonnostaan paljon parantavia aineosia, kuten ravintoaineita ja luonnollisia vitamiineja. Sheavoita on käytetty Afrikassa vuosisatoja esim. kauneudenhoidossa. Sheapuuta kutsutaan karitepuuksi, joka tarkoittaa elämän puuta.
American Shea Instituutti on tutkinut sheavoita vuosikymmeniä ja todennut rasvalla olevan kahdenlaisia vaikutuksia: rasvainen ja ihosoluja korjaava vaikutus. Vitamiinirikasta sheavoita käytetään suojaamaan ihoa kuivuudelta, pakkaselta, tuulelta ja auringolta. Se on erityisen suositeltavaa kuivalle, ärtyneelle, allergiselle ja ikääntyvälle iholle esim. kuiville halkeileville kantapäille tai kynsinauhoille. Tuote on 100% luonnontuote, eikä se sisällä säilöntäaineita, hajusteita tai väriaineita. Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla.
Shea Butter on afrikkalaisten naisten kultaa, koska pähkinät kerätään ja käsitellään pääasiallisesti naisten käsityönä. Naiset saavat tuotteen kautta perheelleen lisäansiota, jolloin se parantaa naisten ja lasten elinehtoja Afrikassa.

Hinta: 15,00 eur/125 ml
Hinta: 5,00 eur/10 ml


Kosteusvoide, Lavera

 • Wild Rose - kuivalle ja aikuiselle iholle
  Antaa iholle täydellisen kosteussuojan. Korkealaatuiset liposomit kuljettavat ruusun, neidonhiuspuun lehtien ja appelsiinin nuppujen tehoaineet iholla suoraan sinne missä niitä tarvitaan.
  Hinta: 20,20 eur/30 ml

 • Aloe Vera - herkälle iholle
  Suojaa ihoa kuivuudelta ja ihon ärtyneisyydeltä. Pehmeä voide sisältää aloe vera -geeliä ja lakritsiesanssia, jotka vähentävät ihon ärtyneisyyttä ja antavat iholle rauhoittavan tunteen.
  Hinta: 18,40 eur/30 ml

 • Mint - rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle
  Kosteuttaa ihoa, vähentää ihon epäpuhtauksia ja mahdollistaa nopean paranemisen tulehduksista. Piparmintun, salvian ja rosmariinin antibakteeriset esanssit yhdistettynä sinkin kanssa edistävät ihon normalisoitumista. Miedot hedelmähapot säätelevät talin eritystä.
  Hinta: 14,60 eur/30 ml

 • Basis Sensitiv - jokapäiväiseen käyttöön jokaiselle ihotyypille
  Jojoba-öljyä ja sheavoita sisältävä koostumus tarjoavat iholle intensiivistä ihoa suojaava hoitoa. Auringonhattua ja sitruunakukka uutetta sisältävä suojavoide täydennettynä mehiläisvahalla, soijan aktiivisilla ainesosilla ja tärkeillä kasviöljyillä tarjoaa luontaisen suojan ja hellän ihonhoidon.
  Hinta: 15,50 eur/50 ml


 • Men Care miehille
  Yleiskosteusvoide on kehitetty erityisesti miesten iholle. Tämä innovatiivinen ja monipuolinen yleisvoide hoitaa ihoa jojoba-, manteli- ja oliiviöljyjen avulla.
  Hinta: 13,60 eur/30 ml
 • Baby Neutral
  Ihovoide erityisesti allergioista tai ihottumista kärsiville sekä äärimmäisen herkän ihon omaaville vauvoille ja lapsille.
  Hinta: 19,30 eur/50 ml  Tehokosteusvoide, Lavera

 • Wild Rose kuivalle ja aikuiselle iholle
  Villiruusu-intensiivivoiteella on myönteinen vaikutus ihon uudistumiseen. Mustaherukan siemenöljy tuo iholle arvokkaita rasvahappoja ja suojelee luonnollista uusiutumisprosessia.
  Hinta: 22,05 eur/30 ml

 • Neutral Facial Fluid –kasvovoide
  Pehmeä voide lisäkosteuttaa ihoa tärkeiden rasvahappojen avulla. Tyrniä ja helokkiöljyä sisältävä voide vähentää ihon ärsyyntymistä ja tarjoaa iholle lisäsuojaa.
  Hinta: 19,30 eur/50 ml


  Suojavoide, Lavera

 • Aloe Vera - herkälle iholle
  Ihoa suojeleva, säilyttävä ja rauhoittava vaikutus. Shorea ja avokadovoi tarjoavat rikastuttavaa hoitoa iholle ja ympäröivät ihon suojaavalla kalvolla, joka rauhoittaa ihoa.
  Hinta: 22,05 eur/30 ml
  Tasapainottava voide, Lavera BodySPA

 • Calendula - sekaiholle
  Kehäkukkaa sisältävä tasapainottava voide kosteuttaa, tasapainottaa ja suojelee ihoa. Taikapähkinän, sitruunamelissan ja kehäkukan uutteet vähentävät T-alueen (otsa, nenä ja leuka) liiallista talin tuotantoa. Mangosiemenvoi säätelee kosteutta ja suojaa sekaihon kuivia alueita. Tasapainottava voide säilyttää ihosi tasapainon ihastuttavan babassuöljyn ja luontaisten kosteustekijöiden avulla.
  Hinta: 18,40 eur/30 ml

  Silmänympärysgeeli, Lavera BodySPA

 • Wild Rose - kuivalle ja aikuiselle iholle
  Kosteuttaa ja suojelee tehokkaasti silmänympäristön herkkiä alueita, rauhoittaa ihoa ja vähentää turvotusta.
  Hinta: 22,05 eur/15 ml
  Luontaisesti sävyttävä kasvovoide, Lavera

 • Calendula Summer Glow
  Luonnollisen näköinen rusketus kaikille ihotyypeille. Voide sisältää itseruskettavia aktiivisia, sokeripohjaisia aineosia.

  Hinta: 19,60 eur/30 ml


  Antiseptinen hoitopuikko, Lavera

 • Mint - rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle
  Antiseptinen ja ihoa tasapainottava vaikutus. Tea tree ja piparminttuöljy vähentävät ihon epäpuhtauksia nopeasti. Peittää näpyt ja epäpuhtaudet.
  Hinta: 14,65 eur/4,5 g

  Paluu etusivulle

  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.