HOITOAINEET

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!

Lavera-hoitoaineet, Lavera

 • Ruusuhoitoaine kuiville ja rasittuneille hiuksille
  Luomuruusua ja kasvikeratiinia sisältävä hoitoaine elvyttää kuivat ja rasittuneet hiukset. Luomu-avokadoöljy ja luomu-makadamiapähkinäöljy tekevät hiuksista taipuisat hoitaen samalla hiuspohjaa. NaTrue-sertifioitu, vegaani. • Mangohoitoaine värjätyille hiuksille
  Luomumangoa ja -avokadoa sisältävä hoitoaine suojaa hiuksen väriä ja tekee hiuksista kiiltävät. Luomu vihreä tee ja puuvillauute antavat hiuksille rakennetta. Hiuksista tulee eloisat ja terveen näköiset. NaTrue-sertifioitu, vegaani.  Hinta: 9,50 eur/150 ml

 • Ruusutehohoito kuiville ja rasittuneille hiuksille
  Luomuruusua ja kasvikeratiinia sisältävä tehohoito elvyttää hiukset ja antaa hiuksille rakennetta hoitaen samalla tehokkaasti. Hiuksista tulee taipuisat ja sileät. Käyttö: Hiero kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele tehohoito pois. Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa. NaTrue-sertifioitu, vegaani.


 • Mangotehohoito värjätyille hiuksille
  Tehohoitoaine elvyttää värjättyjä hiuksia. Sisältää hiuksia suojaavaa karoteeniöljyä ja hiuksen rakennetta vahvistavaa arginiinia. Käyttö: Hiero kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele tehohoito pois. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. NaTrue-sertifioitu, vegaani.


  Hinta: 12,00 eur/125 ml

 • Ruusutehohoitopussi kuiville ja rasittuneille hiuksille
  Luomuruusua ja kasvikeratiinia sisältävä tehohoito elvyttää hiukset ja antaa hiuksille rakennetta hoitaen samalla tehokkaasti. Hiuksista tulee taipuisat ja sileät.Tehohoitopussi on kätevä esimerkiksi matkalle mukaan! Käyttö: Hiero kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele tehohoito pois. Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa. NaTrue-sertifioitu, vegaani.


 • Mangotehohoitopussi värjätyille hiuksille
  Tehohoitoaine elvyttää värjättyjä hiuksia. Sisältää hiuksia suojaavaa karoteeniöljyä ja hiuksen rakennetta vahvistavaa arginiinia. Tehohoitopussi on kätevä esimerkiksi matkalle mukaan! Käyttö: Hiero kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele tehohoito pois. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. NaTrue-sertifioitu, vegaani.


  Hinta: 3,50 eur/20 ml


  Hiuksiin jätettävä tehohoitosuihke hennoille ja hauraille hiuksille
  Suihke antaa volyymia ja samanaikaisesti suojaa hiuksia. Luomu-appelsiiniuutetta ja luomu vihreää teetä sisältävä suihke virkistää hiuspohjaa ja vahvistaa hiuksia. Antaa hiuksille kimmoisuutta ja tuuheutta. Käyttö: Suihkauta 3-4 kertaa puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin noin 30cm etäisyydeltä. Älä huuhtele. Muotoile hiukset normaalisti. NaTrue-sertifioitu, vegaani.

  Hinta: 12,00 eur/125 ml


  Seerumi kuiville ja rasittuneille hiuksille
  Seerumi hoitaa latvoja sekä suojaa hiuksia hiustenkuivaajan kuumalta ilmalta. Avokado- ja makadamiapähkinäöljy sekä kasvikeratiini ja luomuvilliruusu-uute kosteuttavat hiuksia ja vahvistavat vaurioituneita latvoja. Ehkäisee kaksihaaraisten syntymistä. Ei sisällä silikonia. Käyttö: Levitä 2 pumppausta seerumia pyyhekuiviin hiuksiin. Muotoile normaalisti. NaTrue-sertifioitu, vegaani.

  Hinta: 12,00 eur/30 ml


  Hiusöljy
  Kuiville ja rasittuneille hiuksille tarkoitetun Lavera Natural Shine Hair Oil –hiusöljyn kallisarvoiset luonnon luomuöljyt tehokosteuttavat erittäin kuivia hiuksia. Sen sisältämät luomumanteli- ja –makadamiaöljy ravitsevat hiuksia ja tekevät ne terveen näköisiksi. Miellyttävän pähkinäisen tuoksuinen öljy ei sisällä synteettisiä ainesosia eikä silikoneja. NaTrue-sertifioitu, vegaani.


  Hinta: 14,00 eur/50 ml


 • Basis Sensitiv - kiiltoa ja tuuheutta kaikille hiustyypeille
  Luomuavokadoa ja mantelimaitoa sisältävä hoitoaine hoitaa hiuksia tehokkaasti mutta hellästi tehden niistä kimmoisat. Kasvikeratiinia sisältävä mieto koostumus antaa hiuksille luonnollista kiiltoa ja tekee niistä helpommin kammattavat. NaTrue-sertifioitu, vegaani.
  Hinta: 9,50 eur/150 ml
  Paluu etusivulle


  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.