KASVOILLE

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!


TINTED MOISTURIZING CREAM -sävyttävä kosteusvoide, Lavera

Värillinen, luomuviljeltyä aloe veraa sisältävä kosteusvoide kosteuttaa, viilentää ja rauhoittaa ihoa. Tuote sisältää runsaasti ravintoaineita, mineraaleja ja vitamiineja, jotka tekevät ihosta samettisen pehmeän ja erityisen tasaisen. Iho tuntuu hyvin hoidetulta ja ravitulta. Sopii kaikille ihotyypeille. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, sopii piilolinssien käyttäjille. Kevyt peittävyys.
NaTrue -sertifioitu.
Koko: 30 ml

Hinta: 17,60 eur/kplNATURAL LIQUID FOUNDATION-meikkivoide, Lavera

Nestemäinen, luomukukkaliposomeja sisältävä meikkivoide,joka saa aikaan tasaisen ja hienovaraisen lopputuloksen. Saa ihon näyttämään terveeltä ja virkistyneeltä. Ravitsevat luomuöljyt, kuten arganiaöljy ja luomu kukkavoi, sisältävät välttämättömiä, ihoa suojaavia rasvahappoja ja ehkäisevät näin ihon kosteuden haihtumista. Tuote sisältää runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja, jotka ravitsevat ihon täydellisesti. Sopii kaikille ihotyypeille. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, sopii piilolinssien käyttäjille.
NaTrue -sertifioitu.
Koko: 30ml

 • Porcellane 01
 • Ivory 02
 • Honey 03
 • Almond 04
  Hinta: 17,60 eur/kpl  FINE LOOSE MINERAL POWDER -irtopuuteri , Lavera

  Tämä hienoakin hienompi mineraalipuuteri sisältää luomuainesosia ja tarkkaan valittuja mineraaleja,jotka varmistavat luonnollisen kauniin lopputuloksen. Tuote on mattamainen ja kiinnittää meikin paikoilleen tukkimatta ihohuokosia. Sopii kaikille ihotyypeille. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, sopii piilolinssien käyttäjille.
  NaTrue -sertifioitu.
  Koko: 10 g

  Hinta: 21,10 eur/kpl  MINERAL COMPACT POWDER -kivipuuteri, Lavera

  Antaa iholle mattapinnan tarkoin valittujen mineraalien ja luomuriisiuutteiden ansiosta. Läpikuultava ja luonnollinen peittävyys. Täydellinen peitepuikon ja meikkipohjan kiinnittämiseen. Korkealuokkaiset mineraalit heijastavat valoa ja vähentävät hienojen juonteiden näkyvyyttä sekä tekevät ihosta raikkaan ja virheettömän näköisen. Sopii kaikille ihotyypeille. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, sopii piilolinssien käyttäjille. Kevyestä vahvaan peittävyyteen.
  NaTrue -sertifioitu.
  Koko: 6,1 g

 • Cool Ivory 01
 • Warm Beige 02
  Hinta: 21,10 eur/kpl  MINERAL SUN GLOW POWDER -aurinkopuuteri, Lavera

  Kevyt aurinkopuuteri, joka saa aikaan hohtavan kuultavan lopputuloksen. Korostaa poskia ja kulmia tai antaa kasvoille ja kaulalle säteilevän hohteen. Puuteri tehdään ainoastaan luonnon raaka-aineista ja sen sisältämät luomulakritsinjuuriuute ja luomukukkauutteet huolehtivat hellävaraisesta, mutta samalla virkistävästä kokemuksesta.
  NaTrue-sertifioitu.
  Koko: 6,1 g

 • Sunlight 01
 • Sunlight Bronze 02
  Hinta: 19,40 eur/kpl  NATURAL CONCEALER -peitepuikko, Lavera

  Tämä kermamainen, kosteuttava peiteväri mahdollistaa tarkan ja luonnollisen peittävyyden. Tuote on helppo levittää mukana tulevalla aplikaattorilla. Tarkkaan valitut, korkealaatuiset ainesosat, kuten luomulakritsinjuuriuute, rauhoittavat ja ravitsevat ihoa.Tuote on täydellinen valinta ihon pienten virheiden ja epäpuhtauksien peittämiseen.Peittää myös luonnollisesti tummat silmänaluset ja punaisuuden. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, sopii piilolinssien käyttäjille. Kevyestä keskivahvaan peittävyyteen.
  Natrue- sertifioitu.
  Koko: 6,5 ml

 • Light 01
 • Medium 02
  Hinta: 14,00 eur/kpl  SO FRESH ROUGE MINERAL POWDER -mineraaliposkipuna , Lavera

  Silkkinen mineraaliposkipuna säteilevän ihon aikaansaamiseksi.Erityiset mineraalit luovat pehmeän hehkun poskipäille ja saavat ihon näyttämään terveeltä ja raikkaalta. Useampi levityskerta mahdollistaa intensiivisemmän värin. Oliivien, kookospähkinöiden ja camelinan luomuöljyt sekä limen kukan, malvan ja ruusujen kasviuutteet ovat ihoystävällisiä ja saavat ihon tuntumaan pehmeältä ja elpyneeltä. Sopii piilolinssien käyttäjille. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama.
  NaTrue-sertifioitu.
  Koko: 3,5

 • Shimmering Rose Light 01
 • Shimmering Apricot Light 02
  Hinta: 17,60 eur/kpl  GENTLE MAKE-UP REMOVER- meikinpoistoaine, Lavera

  Meikinpoistoaine, jonka koostumus on erityisen hienojakoinen eikä ärsytä silmien herkkää ihoa. Se toimii nopeasti ja poistaa meikin hellävaraisesti. Sopii myös herkälle silmänympärysiholle. Alkoholittomaan koostumukseen on lisätty erityinen sekoitus öljyjä ja vitamiineja, jotka jättävät ihon puhtaaksi ja hoidetuksi
  Koko: 30 ml


  Hinta: 14,00 eur/kpl
  Paluu etusivulle


  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.