SILMILLE

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!


VOLUME MASCARA –tuuheuttava ripsiväri, Lavera

Tämä myyntimenestystuote tekee ripset tuuheiksi ja näyttäviksi.Tuote on helppo käyttää ja levitysjälki on tarkka. Harja liukuu ripsien läpi ja saa aikaan lumoavan silkkisen lopputuloksen. Tarkoin valitut öljyt, kuten tyrni- ja jojobaöljy ravitsevat ripsiä samalla, kun lisäävät rakennetta ja kiiltoa.

Meikkausvinkki: Luodaksesi rasvattoman pohjan, puuteroi silmäripset ennen kuin laitat ripsiväriä. Sivele aina juuresta kärkeen asti pitäen puikkoa viistosti silmään nähden. Anna kuivua hetken aikaa ja laita toinen kerros. Ripsiväri kestää näin pidempään ja silmäripset saavat vielä enemmän tuuheutta. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, sopii piilolinssien käyttäjille.
NaTrue- sertifioitu.
Koko: 6,5ml.

 • black/musta
 • brown/ruskea
  Hinta: 15,80 eur/kpl  DOUBLE BLACK MASCARA, Lavera

  Yksi väri, kaksi harjaa – loputtomasti mahdollisuuksia. Tarkka pieni harja pidentää, vahvistaa ja erottelee, kun taas volyymiharja kiinnittää meikin paikoilleen ja tekee ripsistä uskomattoman tuuheat. Luonnon ainesosat, kuten luomumehiläisvaha ja hiotut mineraalipigmentit saavat aikaan kestävän pidon ja tehokkaan suojan. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, sopii piilolinssien käyttäjille.
  NaTrue- sertifioitu.
  Koko: 5,5ml.

 • black/musta
  Hinta: 19,40 eur/kpl  LONG LASH MASCARA, Lavera

  Innovatiivinen harja pidentää ja erottelee ripset täydellisesti tehden silmistäsi houkuttelevat ja aistikkaat. Tuote sisältää runsaasti tarkoin valittuja luomuöljyjä ja vahoja ja hoitava koostumus peittää hellävaraisesti joka ripsen tyvestä kärkeen asti saaden aikaan silkkisen, joustavan ja runsaan ilmeen. Ei enää sotkuja ja paakkuuntumista, ainoastaan tarkat, upeat ripset. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, sopii piilolinssien käyttäjille.
  NaTrue-sertifioitu.
  Koko: 9 ml.

 • black/musta
  Hinta: 17,70 eur/kpl  INTENSE VOLUMIZING MASCARA, Lavera

  Erikoismuotoiltu, lisävolyymia antava harja saa aikaan ripset, jotka todella huomataan. Harja levittää värin täydellisesti tehden ripsistä pidemmät, paksummat ja kiiltävämmät. Tuotteen sisältämät laadukkaat luomuvahat, kuten luomujojoba, vahvistavat ja antavat rakennetta, kun taas innovatiivinen koostumus kuivuu nopeasti liimaamatta ripsiä yhteen. Ripsiväri on ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama ja se on helppo poistaa käyttämällä laveran Gentle Make-Up Remover –meikinpoistoainetta. Sopii piilolinssien käyttäjille.
  NaTrue-sertifioitu.
  Koko: 13 ml.

 • black/musta
  Hinta: 17,70 eur/kpl  SOFT EYELINER -silmänrajauskynä, Lavera

  Tämä palmuvahaa sisältävä silmänrajauskynä on väriltään intensiivinen ja pitkäkestoinen. Luonnon ainesosat ovat erityisen hellävaraisia herkälle silmänympärysiholle. Soft Eyeliner on helppo levittää mukana tulevan aplikaattorin avulla. Eri tyylimahdollisuuksia on monia tarkasta rajauksesta pehmeään ja sumuiseen ilmeeseen. Sopii piilolinssien käyttäjille. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama.
  NaTrue-sertifioitu.
  Koko: 1,15 g.

 • black/musta
 • brown/ruskea
 • grey/harmaa
  Hinta: 12,30 eur/kpl  LIQUID EYELINER - nestemäinen silmänrajauskynä, Lavera

  Tarkan siveltimensä ansiosta tämä nestemäinen silmänrajauskynä saa aikaan hienon ja tarkan rajauksen. Ohut sivellin on äärimmäisen helppo käyttää ja mahdollistaa nopean ja tarkan levityksen. Pitkäkestoinen koostumus sisältää tasapainoisen sekoituksen luomukukkauutteita ja ravitsevia luomuöljyjä,jotka saavat aikaan ainutlaatuisen ilmeen ja tuntuman. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama. Sopii piilolinssien käyttäjille.
  NaTrue-sertifioitu.
  Koko: 4 ml.

 • black/musta
 • brown/ruskea
  Hinta: 15,80 eur/kpl  EYEBROW PENCIL –kulmakynä, ruskea, Lavera

  Kermamainen ja pitkäkestoinen kulmakynä, joka on helppo terottaa. Se täyttää, rajaa ja antaa kulmille tasaisen värin. Tarkkaan valitut luonnon ainesosat, kuten luomujojobaöljy ja luomukaritevoi, hoitavat ihoa ja ovat ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaamia. Sopii piilolinssien käyttäjille.
  Koko: 1,15 g.

  Hinta: 12,30 eur/kpl  STYLE & CARE GEL -kulmageeli, Lavera

  Muotoilee ja hoitaa kulmia hellävaraisesti. Yhdistelmä tarkkaan valittuja lakritsinjuuren, tyrnin, malvan, limenkukan ja ruusun uutteita antaa luonnollisen kiillon.
  Koko: 9 ml.  Hinta: 14,00 eur/kpl  MINERAL EYESHADOW -mineraaliluomiväri, Lavera

  Uudessa Beautiful Mineral Eyeshadow –sarjassa on kahdeksan erilaista luonnollista väriä, joilla on mahdollista luoda näyttäviä silmämeikkejä.Tuote sisältää runsaasti mineraaleja, kuten magnesiumia ja piitä,luomuriisijauhetta,ravitsevia luomuöljyjä, kuten arganiaöljyä ja tyrniöljyä ja luomukukkauutteita. Sen koostumus on ihastuttavan kermamainen ja sillä on erinomainen peittävyys. Luomivärin sisältämä, valoa heijastava hopeaoksidi tekee silmämeikistä erityisen vaikuttavan. Sopii piilolinssien käyttäjille. Ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama.
  NaTrue-sertifioitu.
  Koko: 1,6 g.

 • Lily White 01
  Vegan.
 • Golden Beige 02
  Vegan.

 • Dreamy Pink 03

 • Majestic Violet 04
 • Mountain Blue 05
  Vegan.
 • Forest Green 06
  Vegan.
 • Magic Grey 07
  Vegan.
 • Chocolate Brown 08
  Vegan.
  Hinta: 15,50 eur/kpl  GENTLE MAKE-UP REMOVER -meikinpoistoaine, Lavera

  Meikinpoistoaine, jonka koostumus on erityisen hienojakoinen eikä ärsytä silmien herkkää ihoa. Se toimii nopeasti ja poistaa meikin hellävaraisesti. Sopii myös herkälle silmänympärysiholle. Alkoholittomaan koostumukseen on lisätty erityinen sekoitus öljyjä ja vitamiineja, jotka jättävät ihon puhtaaksi ja hoidetuksi
  Koko: 30 ml


  Hinta: 14,00 eur/kpl
  Paluu etusivulle


  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.