MAKEUTTAMISEEN
SOKERIT JA SIIRAPIT

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!

Intiaanisokeri

Etelä-Amerikan sydämessä kasvaa ravintorikas vanhan lajikkeen hidaskasvuinen sokeriruoko, jonka mehu puristetaan helläväraisesti. Tämä mehu kuivataan miedolla lämmöllä, joka säilyttää kaikki sokeriruo'on tärkeät ainesosat, vitamiinit ja kivennäisaineet. Kuivatettu mehu jauhetaan ja pussitetaan. Sokeria ei kiteytetä eikä sen valmistuksessa tarvita muita lisäaineita, paitsi pH:n loppukontrolliin pieni määrä kalsiumia. Neitseellinen maaperä antaa hyvän kalium/magnesium suhteen, jota pidetään tärkeänä myös kehon happo-/emästasapainolle. Intiaanisokeri-täysruokosokerissa on ruokohunajan luonnollinen aromi. Intiaanisokeri on pehmeän makuista. Se soveltuu hyvin leivontaan ja kaikenlaiseen makeuttamiseen.

Intiaanisokeri-täysruokosokeri on säilytettävä kuivassa, mielellään tiiviissä astiassa. Se on suojeltava auringolta ja voimakkailta hajuilta, jolloin sen aromi säilyy pidempään.

Saatavilla on sekä hieno että raesokeri. Maahantuoja: Masajo.

Hinta: 1,85 eur/125 g
Hinta: 7,80 eur/800 g
Hinta: 9,70 eur/1000 g
Hinta: 33,00 eur/4000 g

Nyt saatavana myös palasokeri. Kätevä ja terveellisempi
vaihtoehto esim. makeisille.
Hinta: 7,80 eur/800 g







Paluu etusivulle


design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.