SUOLAT JA MAUSTEET

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!


Ruususuola

Ruususuola-kristallisuola louhitaan käsin Bolivian vuoristosta. Ensimmäisen luokan tasalaatuiset ruususuolakimpaleet valikoidaan huolella, työstetään käsityönä ja pilkotaan pienemmiksi, lopuksi huuhdotaan ja jauhetaan. Nimi Ruususuola, tulee punertavasta väristä, joka syntyy mm. mangaanista ja raudasta (EU:n tullilaboratorion toteamus). Ruususuola-liuos palauttaa tehokkaasti kehon nestetasapainon, tasaa verenpainetta ja suojaa kehoa eri sairauksilta. Tavallisten ruokasuolan ainesosien lisäksi kristallisuola sisältää 82 muuta mineraalia, kuten arvokasta jodia.
Saatavana sekä hieno että karkea suola.

Käyttö: tavallisen ruokasuolan tavoin ruoanvalmistuksessa. Maahantuoja: Masajo.

Hinta: 1,95 eur/125 g
Hinta: 5,70 eur/0,5 kg pussi
Hinta: 10,00 eur/1 kg pussi
Hinta: 11,00 eur/1 kg sirotinpurkki

Katso myös jaksamisjuoman ohje täältä.Marisol Flor de Sal -suolankukka

Algarven valkoista kultaa: käsinpoimittua perinteistä portugalilaista suolankukkaa, jossa on runsaasti mineraaleja. Pakattu kauniiseen puuvillakangaspussiin.

Maahantuoja: Saltlife.
Hinta: 7,50 eur/250 g


Inka-suola

Auringon kuivaama Inka-suola on peräisin Andien ylängöiltä, Perusta. Valmistetaan inkakulttuurin perinteiden mukaisesti. Suola kerätään yli 3000 metriä merenpinnan yläpuolelta, jossa se on säilynyt saasteiden ulottumattomissa. Tiiviskiteinen suola sisältää runsaasti kaliumia ja luontaista jodia.

Maahantuoja: Saltlife.
Hinta: 5,90 eur/100 g


Tiibet-suola

Tiibetiläiset pienviljelijät keräävät suolan perinteisin menetelmin yli 3200 m merenpinnan yläpuolella sijaitsevalta suolajärveltä. Ihanteellisissa olosuhteissa kuivatettu suola on maultaan jäljittelemätön. Käyttö kaikenlaisiin ruokiin.

Maahantuoja: Saltlife.
Hinta: 5,90 eur/100 g


Kalahari-suola

Käsinkerättyä, auringonkuivattamaa luonnonsuolaa eteläisen Afrikan suolamerestä. Tämä suola on saanut kunniamaininnan kansainvälisessä Quality&Taste -instituutista Brysselissä. Sisältää erittäin paljon mineraaleja ja alkuaineita. Hienokiteinen koostumus.

Maahantuoja: Saltlife.
Hinta: 5,90 eur/100 g


Tulisuola

Tällä suolalla sanotaan olevan onnelliseksi tekevä vaikutus, sillä siinä on mielihyvähormoni endorfiinia vapauttavia tulisia mausteita! Tulisuola sopii erinomaisesti kaikenlaisiin liharuokiin sekä aasialaiseen ja meksikolaiseen keittiöön. Koostumus: korkealaatuinen, käsittelemätön ja jodioimaton vuorisuola, Inkivääri*, Pippuri*, Chili*, Paprika*.

*Luomusertifioitua tuotantoa
Maahantuoja: Saltlife.
Hinta: 9,40 eur/250 g


CurryCocos-suola

CurryCocos-suolassa on hienostuneita vivahteita aasialaisesta kulttuurista ja ayurvedisista opeista. Ruoansulatusta edistävä. Sopii erinomaisesti itämaisiin ruokiin, kanaruokiin. Valmistusaineet: korkealaatuinen, käsittelemätön ja jodioimaton vuorisuola, curry*, kookoshiutale*.

*Luomusertifioitua tuotantoa
Maahantuoja: Saltlife.
Hinta: 9,40 eur/250 g


Rose-suola

Hennon aromaattinen ruususuola tuo ripauksen romantiikkaa ruokapöytään! Rose-suolaa ku6sutaankin myös rakastavaisten suolaksi. Sopii hyvin myös ystävälle! Valmistusaineet: korkealaatuinen, käsittelemätön ja jodioimaton vuorisuola, ruusunkukka.

Maahantuoja: Saltlife.
Hinta: 9,40 eur/250 g
Appelsiini/Rosmariini-suola

Pirteä sekoitus vuorisuolaa ja hienoksi jauhettua rosmariinia ja appelsiininkuorta. Sopii hienosti lihaan ja riistaan. Valmistusaineet: korkealaatuinen, käsittelemätön ja jodioimaton vuorisuola, rosmariini*, appelsiininkuori*.

*Luomusertifioitua tuotantoa
Maahantuoja: Saltlife.
Hinta: 9,40 eur/250 g
Savusuola

Suosikkisuola! Savustettu merisuola antaa ruokaan tervan ja nuotion tuoksuja ja tunnelmaa. Erinomainen mauste kala-, liha- ja kasvisruokiin sekä pastaan ja grillaukseen. Pitkäkestoinen savustus tammipuilla antaa suolalle ainutlaatuisen savun maun ja tuoksun.
100% puhdas luonnontuote, ei sisällä keinotekoisia väri- tai aromiaineita.
Maahantuoja: Saltlife.
Hinta: 9,50 eur/500 g


Paluu etusivulle


design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.