HEVOSILLE

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!

Kristallisuola

Parasta suolaa hevosellesi, kaikki tärkeät vitamiinit ja mineraalit hyvin imeytyvässä muodossa. Varustettu kestävällä narulla, jolla suolakivi on helppo ripustaa karsinan seinään.

Vuoristo- eli kristallisuola on puhdasta, terveellistä suolaa, joka sisältää 84 eri alkuainetta ja mineraalia, hevosen tarpeita vastaavassa koostumuksessa. Kaikkein puhtainta, käsittelemätöntä luonnonsuolaa louhitaan suolakaivoksista mm. vuoristoalueilta.

Himalajan suola on syntynyt Intian ja Euraasian mannerlaattojen törmäysten seurauksina miljoonien vuosia sitten. Laattojen väliin jäänyt saasteetoon alkumeri haihtui auringon vaikutuksesta vähitellen, ja jäljelle jäänyt suola jäi puristuksiin Himalajan vuoriston alaosiin. Paineen ja puristuksen seurauksena luonnonsuola kristallisoitui ja saavutti lopulta hienon, lumihiutaletta muistuttavan kiteisen rakenteen. Toisin kuin tavallisessa suolassa, puristusprosessin läpikäynyt vuoristosuolan kide on juuri sellaisessa muodossa, joka pystyy läpäisemään solukalvon- eli imeytymään elimistöön

Hinta: 2-3 kg:n kivi: 12,00 eur/kpl
Hinta: 3-4 kg:n kivi: 14,50 eur/kplPaluu etusivulle

design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.