LAHJAKSI...

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!


Saunatonttu


Hauska, tervanarusta käsintehty saunatonttu, joka levittää saunaan ihanaa tervan tuoksua!
Pakattu läpinäkyvään lahjapussiin.


Hinta: 16,50 eur/kpl


Saippuakuppi ja saippua


Saippuakuppi kotimaista, käsintehtyä keramiikkaa (by Atta Uotila) + käsintehty PEP-saippua edulliseen yhteishintaan.

Saippuakupista kaksi vaihtoehtoa: ristikko tai haavanlehti. Vesi valuu pois, joten saippua ei likoa. Saippuakupeissa on useita värivaihtoehtoja, saippuavaihtoehdot löydät täältä ”Käsintehdyt PEPpe-saippuat”.
Pakattu läpinäkyvään lahjapakkaukseen.


Hinta:

 • ristikko + saippua: 9,00 eur/kpl
 • haavanlehti + saippua: 10,00 eur/kpl  Kännykkäpussi


  Uusia, käsin virkattuja kännykkäpusseja, puuvillaa.


  Useita eri kokoja, värejä ja kuoseja.

  Hinta: 7,50 eur/kpl


  Hauskat parilapaset

  Käsin neulotut, pörröiset parilapaset. Pakkaus sisältää kaksi erillistä ja yhden yhteisen lapasen. Lahjaksi seurustelu-/kihla-/hääpareille tai vaikkapa omalle ystävälle iltakävelyiden toivossa. Kotimaiset, 100% villaa.
  Pesu hellästi käsin.


  Yksi koko, hinta: 36,00 eur/pakkaus
  Suolatuikku sydänystävälle

  Turvallinen, kaunis suolatuikku joka toimii luonnollisena ilmanpuhdistajana. Tuikkuun sopii tavallinen tuikkukynttilä (ei sisälly hintaan).

  Hinta: 13,00 eur/kpl
  Soijatuikut vauvalahjaksi

  Suloiset vaaleanpunaiset tai –siniset soijatuikut, lahjaksi tai itselle! Pakkauksessa on 6 kpl 100% ekosoijavahasta käsintehtyä soijatuikkua, 1 lasinen tuikkualusta ja kortti, jossa söpö vauvaruno.

  Hinta: 7,50 eur/pakkaus  Vauvantossut

  Ihanat käsintehdyt, villaiset töppöset vauvalle!
  Värivaihtoehdot: valkoinen, vaaleanpunainen, vaaleansininen tai vaaleanlila. Jouluksi tulossa myös kirkkaanpunainen. Tilatessasi ole hyvä ja ilmoita väritoiveesi.

  Hinta: 13,50 eur/pari  Lahjaksi "Ruusu"-koristekynttilä

  Lahjapakkaus sisältää ison (leveys n. 10 cm, korkeus n. 7 cm) mehiläisvaharuusun läpinäkyvässä lahjapakkauksessa.
  Värivaihtoehtoina naturel (keltainen) tai punaiseksi värjätty mehiläisvaha. Hopeahilekoristelu +1,-.
  Hinta: 9,80 eur/kpl  Lasinen tuikkualusta ja 10 soijatuikkua


  Todellinen ekovaihtoehto! Pakkauksessa on 10 kpl 100% EcoSoya-soijavahasta käsityönä valmistettua tuikkukynttilää ilman alumiinisia tuikkualustoja sekä lasinen, uudelleenkäytettävä tuikkualusta. Kynttilät ovat puhdasta ekosoijavahaa, ne eivät sisällä mitään tuoksu-, väri- tai lisäaineita.
  Huom, lisätuikkuja saatavana täyttöpakkauksena.

  Hinta: 6,00 eur/pakkaus
  Suolatiili ruoanlaittoon


  Ruoanlaiton uusin hitti! Suolatiilen päällä valmistettu ruoka saa tasaisen suolauksen ja lisäksi Himalajan kristallisuolan terveelliset mineraalit. Suolatiilen päällä kypsennät lihan, kalan ja vihannekset tai paistat munan. Suolatiilen päällä valmistettuna lihasta tulee uskomattoman mureaa ja mehukasta! Tiilen voi myös pakastaa, jolloin jääkylmä tiili sopii esimerkiksi kylmien juomien tai ruokien "coolerina". Tiili on 100% Himalajan kristallisuolaa, koko noin 20x15x5 cm, reunat on pyöristetty. Helpointa paistaminen on kahden rinnakkain asetetun tiilen päällä, jolloin kypsennyspinta-ala on isompi.

  Käyttöohje: Kuumenna tiiltä joko uunissa 30-40 minuuttia 250 Cº tai grillissä 25 minuuttia. Nosta tiili kuumuutta kestävän alustan päälle ja aseta kypsennettävä ruoka kuuman tiilen päälle. Kääntele ja mausta. Suolaa ei tarvitse lisätä, sillä ruoka suolaantuu tasaisesti kauttaaltaan. Jos tiili jäähtyy, voit laittaa sen takaisin uuniin tai grilliin ja hetken päästä tiili on taas käyttövalmis.

  Puhdistus: Pese täysin jäähtynyt tiili käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja harjalla, kuivata paperipyyhkeellä ja aseta kuivausritilälle. Oikein puhdistettuna suolatiilen käyttöikä on vuosia, ja suolan antimikrobiset ominaisuudet takaavat sen, että tiili on aina hygieninen käyttää. Tiilen tummuminen ei vaikuta tiilen käyttöön.

  Hinta: 13,50 eur/kpl


  Jalkojenhoito-lahjapakkaus, Frantsila

  Sisältää Luontoäidin virkistävän jalkavoiteen (100 ml), raikastavan jalkasuihkeen (50 ml) ja virkistävän jalkakylpytiivisteen (100 ml).

 • jalkavoiteen raaka-aineet (85% luomua) hoitavat jalkoja ja ennaltaehkäisevät suonikohjuongelmia, virkistävät väsyneitä jalkoja, elvyttävät laskimoverenkiertoa ja tekevät jaloista raikkaat ja pehmeät. Voidetta levitetään aamuin illoin jalkoihin ja mahdollisille suonikohjualueille.
 • jalkasuihke raikastaa ja virkistää jalkoja luonnollisella, tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Sen ainesosat ennaltaehkäisevät ja hoitavat hajuhaittoja, virkistävät väsyneitä jalkoja sekä elvyttävät verenkiertoa. Suihkutetaan suoraan iholle päivittäin tai tarvittaessa useammin. Voidaan suihkuttaa myös kenkien sisäosiin.
 • yrttijalkakylpytiivisteeseen on käytetty mm. uutettuja yrttejä, aitoja 100% eteerisiä öljyjä ja kotimaisia kukkaterapeuttisia uutteita. Kylpyä käytetään elvyttämään laskimoverenkiertoa, helpottamaan suonikohjuongelmia, tuhoamaan bakteereita ja poistamaan turvotusta.

  Pakattu kauniiseen lahjapakkaukseen.

  Hinta: 37,60 eur/kpl  Ekopuodin mökki-, vaunu-, venetuliainen

  Lahjapakkaus sisältää:
 • Alma Win –ekologisen käsitiskiaineen
 • 100% pellavasta käsinkudotun yleispuhdistusliinan sekä
 • vaihtopäisen tiskiharjan, jonka harjakset ovat kasvikuitua (loppuunkulutettuna voidaan kompostoida)
  Lahja on pakattu biologisesti hajoavaan sellofaaniin, joka voidaan hävittää biojätteen seassa tai kompostoida.  Hinta: 9,90 eur/kpl


  Löylytipat-lahjapakkaus:
  Metsän rauha, Sininen hetki ja Eukalyptus
  , Frantsila  Hinta: 28,90 eur/3*30 ml  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.