KYNTTILÄT JA TUIKUT

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!


Sydämelliset soijakynttilät

Soijavahasta valmistettu kynttilä lasiastiassa. Astian halkaisija 4,5 cm, korkeus 2,5 cm; voit käyttää sitä myöhemmin tuikkualustana. Kynttilän paloaika on n. 5-6 h.


Hinta: 2,50 eur/kpl”Vuodenaika”-soijakynttilät

Lasiseen, kynttilän väriin sävytetyllä hiekalla koristeltuun astiaan valettu soijakynttilä. Astian halkaisija 4,5 cm, korkeus 2,5 cm. Kynttilän paloaika on n. 5-6 h.

Neljä värivaihtoehtoa: sininen (”Talvi”), vihreä (”Kevät”), keltainen (”Kesä”) ja oranssi (”Syksy”).

Hinta: 2,50 eur/kplSoijakynttilät

Lasiastiaan valettu soijakynttilä. Astian halkaisija 4,5 cm, korkeus 2,5 cm. Luonnonvärisen valkoisen lisäksi useita värejä. Kynttilän paloaika on n. 5-6 h.
Myös ”harlekiini”-versioita eli kaksivärisiä soijakynttilöitä.

Hinta: 2,50 eur/kplSuolatuikku Omppu

Aidosta Himalajan suolasta valmistettu turvallinen ja kaunis suolatuikku, joka toimii luonnollisena ilmanpuhdistajana. Omenanmuotoinen suolatuikku luo tunnelmaa! Paino n 800g-1 kg. Tuikkuun sopii tavallinen lämpökynttilä. Pakattu kartonkirasiaan. Mainio lahjaidea!

Hinta: 9,50 eur/kplSuolatuikku sydänystävälle

Turvallinen, kaunis suolatuikku joka toimii luonnollisena ilmanpuhdistajana. Tuikkuun sopii tavallinen tuikkukynttilä (ei sisälly hintaan).

Hinta: 13,00 eur/kpl
Soijatuikut vauvalahjaksi

Suloiset vaaleanpunaiset tai –siniset soijatuikut, lahjaksi tai itselle! Pakkauksessa on 6 kpl 100% ekosoijavahasta käsintehtyä soijatuikkua, 1 lasinen tuikkualusta ja kortti, jossa söpö vauvaruno.

Hinta: 7,50 eur/pakkaus
Lasinen tuikkualusta ja 10 soijatuikkua

Todellinen ekovaihtoehto! Pakkauksessa on 10 kpl 100% EcoSoya-soijavahasta käsityönä valmistettua tuikkukynttilää ilman alumiinisia tuikkualustoja sekä lasinen, uudelleenkäytettävä tuikkualusta. Kynttilät ovat puhdasta ekosoijavahaa, ne eivät sisällä mitään tuoksu-, väri- tai lisäaineita.
Huom, lisätuikkuja saatavana täyttöpakkauksena.

Hinta: 6,00 eur/pakkaus


Täyttöpakkaus lasiseen tuikkualustaan

Pakkauksessa on 10 kpl 100% EcoSoya-soijavahasta käsityönä valmistettua tuikkukynttilää ilman tuikkualustoja. Kynttilät ovat puhdasta ekosoijavahaa, ne eivät sisällä mitään tuoksu-, väri- tai lisäaineita.

Hinta: 5,00 eur/pakkausKoristekynttilä ”Ruusu”

Iso (leveys n. 10 cm, korkeus n. 6 cm) ruusu-kynttilä 100% mehiläisvahaa. Värivaihtoehtoina naturel (keltainen) tai punaiseksi värjätty mehiläisvaha. Hopeahilekoristelu +1,-.
Hinta: 9,80 eur/kplSpiraalipisara

Pisaranmuotoinen kynttilä 100% mehiläisvahaa, korkeus n. 6 cm. Palaessa kynttilän sisältä paljastuu eri värinen spiraalikuvio.

Eri värivaihtoehtoja; mainitse toivomasi väri tilatessasi.
Hinta: 4,90 eur/kpl

Soijatuikku
alumiinimuotissa.

Pakkauksessa on 10 kpl 100% EcoSoya-soijavahasta käsityönä valmistettua tuikkukynttilää. Kynttilät ovat puhdasta ekosoijavahaa, ne eivät sisällä mitään tuoksu-, väri- tai lisäaineita.
Perinteisiä kynttilöitä ekologisempi vaihtoehto.


Hinta: 7,00 eur/pakkaus
Tuikut yksittäin: 0,85 eur/kpl


Pullon Henki Eko-tuikku

Kansanperinteen mukainen, nykyaikaistettu öljyvalon tuoja ajalta, jolloin ”isä lampun osti”. Silloin sen nimi oli kiilu, tuiju, tuittu, kitupiikki, jne
Eko-tuikku on keraaminen suu-kappale, joka sopii kaikkiin pulloihin, joiden suuaukon sisähalkaisija on 16-22mm. Täytä pullo lamppuöljyllä korkkiin asti, anna imeytyä sydänlankaan ja sytytä. Saat kauniit pullosi hyötykäyttöön!
Pullon Hengellä on elävä avoliekki: huolehdi turvallisuudesta! Älä jätä palavaa pullonhenkeä yksin. Sammuta puhaltamalla ja anna sen jäähtyä rauhassa. Pakkaus ei sisällä pulloa eikä lamppuöljyä.
Hinta: 7,50 eur/kpl


Soijakynttilä

Perinteisiä kynttilöitä ekologisempi, luontoystävällinen uutuus:

 • valmistettu geenimanipuloimattomasta soijavahasta
 • soijavaha on biohajoavaa, joten kynttilän jämät voi vaikka kompostoida
 • roiskeet on helppo puhdistaa vedellä ja saippualla
 • 100% kasvipohjainen kynttilä
 • ei sisällä raaka-aineita öljyteollisuudesta
 • palaa perinteistä kynttilää matalammalla lämmöllä
 • ei vapauta palaessaan ilmakehään mitään myrkyllisiä tai allergisoivia aineita
 • nokeaa vähemmän kuin parafiinikynttilä
 • kotimainen ja käsityönä valmistettu
 • korkeus n. 10 cm, halkaisija n. 6 cm, paino n. 300 g
  Poltto-ohje: polta soijakynttilää kerrallaan 1-3 tuntia, erityisesti ensimmäisellä kerralla aivan reunaan asti. Näin reunaan muodostuu ohut kuori ja kynttilä palaa paremmin.

  Hinta: 9,00 eur/kpl  design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.