MUITA
TALOUSTAVAROITA

 

 


     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!

MicroGiardini yrttipurkit

MicroGiardinin yrttipurkit on helppo tapa kasvattaa yrttejä ja kasveja, vaikkei oma peukalo niin hirvittävän vihreä olisikaan!
Purkista löytyy siementen lisäksi kasvualusta ja kaikki tarvittavat ravinteet, joten riittää, kun avaat purkin ja kastelet sitä ohjeiden mukaan.

Valikoimasta löytyy: basilika, korianteri, papu ja persilja.

Hinta: 7,95 eur/kpl 


Suolatiili ruoanlaittoon

Ruoanlaiton uusin hitti! Suolatiilen päällä valmistettu ruoka saa tasaisen suolauksen ja lisäksi Himalajan kristallisuolan terveelliset mineraalit. Suolatiilen päällä kypsennät lihan, kalan ja vihannekset tai paistat munan. Suolatiilen päällä valmistettuna lihasta tulee uskomattoman mureaa ja mehukasta! Tiilen voi myös pakastaa, jolloin jääkylmä tiili sopii esimerkiksi kylmien juomien tai ruokien "coolerina". Tiili on 100% Himalajan kristallisuolaa, koko noin 20x15x5 cm, reunat on pyöristetty. Helpointa paistaminen on kahden rinnakkain asetetun tiilen päällä, jolloin kypsennyspinta-ala on isompi.

Käyttöohje: Kuumenna tiiltä joko uunissa 30-40 minuuttia 250 Cº  tai grillissä 25 minuuttia. Nosta tiili kuumuutta kestävän alustan päälle ja aseta kypsennettävä ruoka kuuman tiilen päälle. Kääntele ja mausta. Suolaa ei tarvitse lisätä, sillä ruoka suolaantuu tasaisesti kauttaaltaan. Jos tiili jäähtyy, voit laittaa sen takaisin uuniin tai grilliin ja hetken päästä tiili on taas käyttövalmis.

Puhdistus: Pese täysin jäähtynyt tiili käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja harjalla, kuivata paperipyyhkeellä ja aseta kuivausritilälle. Oikein puhdistettuna suolatiilen käyttöikä on vuosia, ja suolan antimikrobiset ominaisuudet takaavat sen, että tiili on aina hygieninen käyttää. Tiilen tummuminen ei vaikuta tiilen käyttöön.

Hinta: 13,50 eur/kpl


 

design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.